Trenerska ekipa

DEJAN JAKI

predsednik in ustanovitelj JAKI ŠPORTa

 

GREGOR FICKO

glavni trener

S tenisom se začne in konča moj sleherni dan. Že kot teniški tekmovalec sem opazoval različne profile trenerjev in se večkrat vživel v njihovo vlogo. Občutek usmerjenosti v cilj skupaj s športnikom in skupno doseganje le-tega mi je zelo blizu. Poleg športnikov usmerjam in pomagam tudi njihovim staršem, teniškim in kondicijskim trenerjem ter klubom/organizacijam.

Evolucija:

2003 – 2005 vodja teniške šole TC RADENCI

2008 Academia Tenis Ferrer

2010 TK Kolektor Idrija, glavni trener

2011 Neurospecs Sports Specific International

2012 – TK JAKI ŠPORT

Priljubljen rek: »Your body goes as far as your mind will push it«

 

PETER KOVAČIČ

pomočnik glavnega trenerja

S tenisom sem v stiku že od rane mladosti, kot otrok sem preživel večino svojega prostega časa na teniškem igrišču. Dobro desetletje sem bit tudi zelo aktiven teniški tekmovalec, reprezentant TZS. V mladinskih kategorijah od 12-18 let  sem dosegel kar nekaj dobrih, lepih rezultatov. Zdaj želim čim več svojega znanja prenesti na mlade igralce, ki so prev teko lačni uspehov.

 

DEJAN PAVLIČ 

trener selekcije u10, vodja šole tenisa za odrasle

Tenis sem začel trenirati pri sedmih letih v mestu Umag na Hrvaškem. Tekmoval sem do trinajstega leta, nato pa zaradi poškodb svojo tekmovalno pot na žalost zaključil.

Ker sem si že od nekdaj želel ostati v tenisu, sem tako postal trener tenisa. Pot me je nato pripeljala do teniške šole Jaki šport, kjer sem od leta 2008 trener tenisa v različnih katergorijah kot so osnovne šole, tekmnovalci, rekreativci in šola odraslih. Učenje tenisa me dopolnjuje, saj lahko svoje znanje prenašam na tiste, ki si želijo dobro igrati tenis in jim hkrati lahko s svojimi izkušnjami pomagam pri boljšem igranju tenisa in hkratnem uživanju v tem športu.

 

ANDRAŽ VOKAL

vodja interesne dejavnosti na osnovnih šolah, poletnih kampov in rekreativne dejavnosti

V Jaki športu delam že 15 let, kar pomeni, da sem trener z najdaljšim stažem v klubu. Kot del ekipe sem preživel vse vzpone in padce in pri tem nabral ogromno izkušenj. Sivi bradi navkljub svoje delo še vedno opravljam z istim zanosom in veseljem, kot na začetku. Lahko bi povedal še kaj pametnega, pa ne bom.

 

DAVID KAVKA

vodja programov JAKA TENISAČEK v vrtcih, asistent vodje v šoli za odrasle in interesni dejavnosti tenisa na osnovnih šolah

Mlad obdarjen in šarmanten fant, 

ljubitelj narave bivši tenisant.

Na igriščih sem praktično živel,

žogice udarjal in tudi kakšno ujel.

Zdaj trener sem že kar dobro drugo desetletje,

in uživam v igri, ki skrbi za moje preživetje.

Bil sem amater in dokaj dober tekmovalec,

zdaj sta tehnika in taktika moj skupni imenovalec.

Hvala za zaupanje vsem, ki jih učim,

obljubim, da še boljše bo, ko vas sprostim.

 

Moji prvi teniški udarci so se začeli na igriščih v Štorah in nadeljevali na celjskem Kladivarju. Nad tekmovalnostjo je prevladala ljubezen do športa in zdaj sem trener že dobro drugo desetletje, zato so moja prednost dolgoletne izkušnje in znanje, ki sem jih pridobil tokom vseh teh let. V TK JAKI ŠPORT sem trener od leta 2009.

ambicije-ljubezen-zvestoba = dosežek-uspeh

 

MATEVŽ LESJAK

trener mini selekcije

S tenisom sem se začel ukvarjati pri šestih letih. Tekmovalno sem ga igral do 15 leta, nato sem zaradi poškodb prekinil z vsakodnevnim igranjem. Vedno sem si želel ostati v tenisu in se preizkusiti tudi v vlogi teniškega trenerja, ki je, prav tako kot igranje, polno izzivov.

 

 

959.jpg

Avtorske pravice Jaki Šport © 2013