Spomladanske teniške priprave

UTRINKI S SPOMLADANSKIH TENIŠKIH PRIPRAV Z JAKI ŠPORTOM, ROVINJ 2016

UTRINKI S SPOMLADANSKIH TENIŠKIH PRIPRAV Z JAKI ŠPORTOM, ROVINJ 2015

Spoštovani starši, otroci in graditelji TK JAKI ŠPORTA!
 
Odkar smo prišli z letošnjih priprav, so klubski treningi in aktivnosti ob igrišču postali zanimivejši, polni spominov ter novih prijateljskih vezi.
 
Trenerji opažamo, da so po prihodu iz Rovinja otroci bolj motivirani, v trening dajejo več energije, pripravljeni so trenirati več, vsi pa tudi že komaj čakajo, da še enkrat strnejo vse spomine skozi letošnji video, ki ga je posnel naš trener - reporter Jernej Kržič. 
 
ŠE ENKRAT HVALA VSEM UDELEŽENCEM LETOŠNJEGA ROVINJA TER OBILICO USPEHA V NADALJEVANJU SEZONE NA VSEH PODROČJIH.
 
Vaš TK JAKI ŠPORT
 

 

UTRINKI S SPOMLADANSKIH TENIŠKIH PRIPRAV Z JAKI ŠPORTOM, ROVINJ 2014

V soboto, na dan prihoda, smo hitro zasedli svoje brloge v čudovitem obmorskem hotelu Park in pričeli s prvimi aktivnostmi. 

Kamorkoli smo se obrnili, nas je pričakal čudovit razgled - iz hotelske sobe, s teniškega kompleksa, z naše steze ob morju za jutranji footing. 
Popoldne smo se že privajali na zunanja teniška igrišča ter zunanje terene, kjer smo izvajali kondicijo. Letošnji termin priprav je kot naročen, da se pripravimo na poletno sezono 2014. Mini, midi ter U10 selekcije so začele v 1. rotaciji, tekmovalci u16 ter u14 pa v 2. 
Dodobra smo se spoznali med sabo, saj smo na pripravah skupaj s sosednjim klubom, Športplusom, kar nam omogoča še večjo kvaliteto treningov, saj je konkurenčnost igralcev v posamezni selekcji še močnejša. 
Zvečer smo trenerji prvič ocenili sobe, posamezne ocene sob pa štejejo v končno razvrstitev, katera bo razglašena na zaključnem večeru v torek.

V nedeljo smo kljub dežju izpeljali teniški in kondicijski trening, saj imamo v bogatem teniškem kompleksu na voljo pokrito dvorano s štirimi teniškimi igrišči ter dvorano za aerobiko, kjer izvajamo kondicijo. 
Dobre hrane smo se že navadili, saj nas 3x na dan razvajajo s samopostrežnim bifejem in neomejeno količino. 
Za večerne aktivnosti nam ostane še kanček energije, včeraj smo pogledali kratek video s prvega dne, da smo se videli, kako izgledamo na igrišču.

Ponoči so nad Rovinjem padle še zadnje dežne kaplje in naslednje jutro nas je zunaj spet pričakalo čudovito sonce. 

Zadnja dva dneva v Rovinju sta prinesla nove nepozabne trenutke. Otroci so se pripravljali na svoj "finale" - zaključni nastop. Priprave med odmori čez dan, zbiranje potrebnih rekvizitov ter ponavljanje pesmic na glas ob odhodu na tenis. 
Na teniškem treningu smo se posvetili dvigu kvalitete posameznih elementov igre, saj smo se že privadili na zunanja igrišča in pogoje. 
Poznala se je utrujenost našega telesa, zato smo si v ponedeljek popoldne privoščili kopanje v bazenu, da smo si sprostili mišice, po večerji pa še sprehod v stari del mesta - za sprostitev uma. 
V torek je sledil tekmovalni dan, saj smo v vseh selekcijah tekmovali in preverjali, koliko smo dvignili formo v minulih dneh. Na igrišču smo izkoristili dan do sončnega zahoda, nato kot vsak dan slastno povečerjali ter se odpravili na zaključni večer v animacijsko dvorano. 
Razglasitev rezultatov ocene sob, podelitev nagrad, nastopi otrok po posameznih sobah ter krst novincev na pripravah so nas zabavali, spravljali v smeh, razvedrili ter zapisali zadnji večer v Rovinju v naša srca kot nepozaben za vedno. 
BILO JE NEPOZABNO.

 

dAaQOeLq9qdkJHD7xFnG5gHtmDdniliBB8Yf6TENyJE.jpeg

 
iEeqb7cea2v3CSa2PihdOX3YIfvBxIP0iA1Bl_KrWiA.jpeg
 
MJjqddcNd1b5E9p0v2ijUYqPrUjaBUJFKChCz9pfPPk.jpeg
 
MJjqddcNd1b5E9p0v2ijUYqPrUjaBUJFKChCz9pfPPk-1.jpeg
 
WKpBSFgJOIaG6xs4y8cq3KJb-igDhiK8qzbhHVzab60.jpeg
 
rZjUtYc47EZ6X6UuPsTT26D86-XmwGtVzQMU2KtVwN4-2.jpeg
 
CrluV5RSxWoHkPJ_7L7HrSfOlsWWMGVInGuQvEd8Ujs.jpeg
 
e3AjSN3kPcYcHyufyw28no_gWY18UzYVbJAWAx6kosk.jpeg
 
a-pwY6z9hbDZ8d0E9JhELyCiiWWCAxj2d7qGh8MfW5w-1.jpeg
 
OTRKHP2p_f1cCb0S249m895z_59qmdk5KLulJJX-b6w.jpeg
 
IYjsfMHYPQ0HSrHCWlodlr-7rVc4J0nz1DetLtDKoyo-1.jpeg

Avtorske pravice Jaki Šport © 2013