Celoletna teniška šola za odrasle

FEVZ9400.JPG

Če si želite trenirati s coachem, ki bo na teniškem terenu še bolj zagnan od vas, ne razmišljajte več. Ob meni bo vaša igra napredovala hitreje, kot ste bili vajeni do sedaj.

 
 
ŠOLA TENISA ZA ODRASLE - SPOMLADANSKO POLETNA SEZONA 2022

 

Pomlad 2022 je tukaj.

Vabim vas, da se skupaj naučimo igrati tenis. Tenis je trenutno najvarnejši šport, saj je razdalja med tečajnikom in trenerjem velika in ga priporoča tudi Teniška in Športna zveza.

Tečaj pričenjamo z mesecem majem 2022, vendar glede na vreme in razpoložljiva zunanja igrišča, lahko začnemo že z mesecem aprilom 2022 oziroma takoj, ko se formira skupina ali se dogovorimo za individualno delo. Vadbo izvajamo v vsakem vremenu, saj v primeru dežja igramo pod pokritimi igrišči.

 

LOKACIJA:  Savsko naselje, Kranjčeva 24, 1000 Ljubljana

Začetniki boste pridobili potrebno tehniko, ki vam bo dolgoročno omogočila zadovoljstvo pri igranju in vas zaščitila pred morebitnimi poškodbami, ki jih prinaša napačno udarjanje teniške žogice.

Vsi, ki že imate znanje, ga boste ob moji pomoči izpilili in dvignili na višji nivo.


Vsak moj trening je zelo personaliziran in usmerjen v dolgoročni razvoj vaše igre. Kar pomeni, da za vsakega od vas oblikujem individualni koncept dela.

Več kot 30 letne bogate trenerske izkušnje ter pedagoška predanost so v tem procesu dodana vrednost za vas.

 

V že obstoječih skupinah imamo nadaljevalne  in izpopolnjevalne skupine, ki se udeležujejo tudi rekreativne lige, kar je odličen doprinos za hitrejši napredek.

Najboljša  kombinacija dela je 1x tedensko v skupini od 2 do 3 udeležencev in 1x tedensko dodatna individualna ura, kjer z vami delam na točno tistih stvareh, ki jih potrebujete.

PROGRAM:

Pripravil sem vam 19 urni tečaj za vse nivoje znanja, ki  bo potekal v mesecih maj, junij, julij, avgust in september 2022 in individualno delo, ki ga usklajujem glede na vašo razpoložljivost.
V skupinskem delu je predvidenih 19 terminov, saj bo vmes 3 tedne pavze za počitnice. Skupno je v poletnem delu na razpolago 22 tednov.
Izvedejo se vsi termini.  V primeru dežja vadbo izvajamo na pokritem igrišču.


OPCIJSKI TERMINI:
ponedeljek do petek popoldne 15.00 - 16.00, 16.00 DO 17.00, 17.00 DO 18.00, 18.00 DO 19.00 ali 19.00 DO 20.00 ( predhodno uskladimo kaj je razpoložljivo )
ponedeljek do petek zjutraj  7.00 DO 8.00 ali 8.00 DO 9,00,
ponedeljek do petek dopoldne 10.00 DO 11.00, 11.00 DO 12.00, 12.00 DO 13.00 ali 13.00 DO 14.00 ( predhodno uskladimo kaj je razpoložljivo )


CENA:
NA OSEBO za 5 mesecev za 2 udeleženca v skupini: 410 EUR
NA OSEBO za 5 mesecev za 3 udeležence v skupini: 320 EUR
NA OSEBO za 5 mesecev za 1 udeleženca - individualna ura - cena se formira glede na dogovor z igralcem/ko in na podlagi njegovih/njenih želja. Imate možnost fiksnega termina ali fleksibilne individualne ure - odvisno od vašega urnika in moje razpoložljivosti. 

Če si želite 1 na 1 ali v skupini delati s coachem, ki bo na teniškem terenu še bolj zagnan od vas, ne razmišljajte o prijavi. Belemu športu sem predan od svojega 8-ga leta. Znanja ne črpam samo iz svoje diplome na Fakulteti za šport, temveč se nenehno strokovno izpopolnjujem. Aktualni termin je jutranji trening, kjer lahko pred službo med 7:00 in 9:00 odtrenirava sama na polno ali pa si izberete katerikoli drug dopoldanski termin med tednom. Glede lokacije za te treninge sem fleksibilen in se prilagodim tudi vam. Večino ur pa izvajam v Savskem naselju. 

CENA VKLJUČUJE:

  • strokovno vodenje tečaja pod vodstvom Dejana Jakija, ki je trener tenisa A in diplomirani športni pedagog
  • žogice
  • fiksna rezervacija igrišča za poletno sezono, ki vsebuje 19 terminov v mesecih maj, junij, julij, avgust in september.
  • v primeru dežja vadba poteka na pokritem igrišču - lokacija Teniški center Soča, Dolgi most, Dolgi most 6a,
  • vadba je izvedena vedno in nikoli ne odpade

 

PRIJAVA:
Prijave bom sprejemal do zapolnitve skupin, vadba pa se bo pričela med 3. in 6. majem 2021 - odvisno od vašega izbranega termina na peščenih igriščih.
V drugi polovici aprila bomo tudi organizirali eno uro za brezplačni poskusni trening, ker ne bom uspel z vsemi nardit individualne ure, da preizkusim vaše sposobnosti, kar je pomembno za sestavo homogenih skupin, kar omogoča hitrejši napredek in dobro počutje tečajnikov.
Termin poizkusne ure bo v petek 22.aprila ob 19.00 uri. Lokacija testa bo predvidoma še pod pokritimi igrišči na Dolgem mostu.

Vašo prijavo in vprašanja pošljite na mail dejan@jakisport.si ali me pokličite na gsm 041 377 311
Z veseljem se vam bom javil in vam posredoval vse potrebne informacije.

LOKACIJA:  Tenis center Savsko naselje, Kranjčeva 24, 1000 Ljubljana

Lep pozdrav Dejan Jaki
 
 
 
 
 
TENIŠKA ŠOLA ZA ODRASLE - ZIMSKA SEZONA 2021-22
 
ZIMA 2021/22 JE TUKAJ. 
PRIPRAVIL SEM VAM 7 MESEČNI PROGRAM, KI OBSEGA 28 TERMINOV.
PROGRAM PRIČENJAMO 4. OKTOBRA 2021 IN KONČAMO 30. APRILA 2022.
 
LOKACIJA VADBE:  Teniški center Soča, Dolgi most, Dolgi most 6a, 1000 Ljubljana
 
ZAČETNIKI
Vpisujemo začetnike, ki bi radi dolgoročno vlagali v svoje znanje. Pridobili boste potrebno tehniko, ki vam bo omogočila zadovoljstvo pri igranju in vas zaščitila pred morebitnimi poškodbami, ki jih prinaša napačno udarjanje teniške žogice.
TISTI S PREDZNANJEM
Vpisujemo vse, ki že imate znanje, ob moji pomoči  pa ga boste izpilili in dvignili na višji nivo.
Veliko vas je takih, ki že daljše obdobje niste igrali in bi želeli obnoviti in nadgraditi vaš nivo igre.

Vsak moj trening je zelo personaliziran in usmerjen v dolgoročni razvoj vaše igre. Kar pomeni, da za vsakega od vas oblikujem individualni koncept dela.
Več kot 30 letne bogate trenerske izkušnje ter pedagoška predanost so v tem procesu dodana vrednost za vas.
 
V že obstoječih skupinah imamo nadaljevalne  in izpopolnjevalne skupine, ki se udeležujejo tudi rekreativne lige, kar je odličen doprinos za hitrejši napredek.
Najboljša  kombinacija dela je 1x tedensko v skupini 2 do 3 udeležencev in 1x tedensko dodatna individualna ura, kjer z vami delam na točno tistih stvareh, ki jih potrebujete.
 
Vabim vas, da se skupaj naučimo igrati tenis. Tenis je trenutno najvarnejši športi, saj je razdalja med tečajnikom in trenerjem velika in ga priporoča tudi Teniška zveza Slovenije in Športna zveza Slovenije.
 

CENA NA OSEBO za 7 mesecev – 3 udeleženci v skupini 580 eur

CENA NA OSEBO za 7 mesecev – 2 udeleženca v skupini 820 eur

CENA NA OSEBO za 7 mesecev – individualni pristop, cena glede na dogovor z stranko in upoštevanje njenih želja
Med 15.00 do 21.00 ure imate možnost fiksnega termina ob točno določeni uri, uro dogovorimo glede na termine, ki so še prosti.
V jutranjih terminih med 8.00 in 13.00 uro pa se lahko dogovorimo za sprotni zakup ure, ki je prilagodljiv vašim časovnim zmožnostim.

Če si želite 1 na 1 ali v skupini delati s coachem, ki bo na teniškem terenu še bolj zagnan od vas, ne razmišljajte o prijavi. Belemu športu sem predan od svojega 8-ga leta. Znanja ne črpam samo iz svoje diplome na Fakulteti za šport, temveč se nenehno strokovno izpopolnjujem.

CENA VKLJUČUJE:

  • Strokovno vodenje pod vodstvom Dejana Jaki, ki je trener tenisa A in diplomirani športni pedagog na Fakulteti za šport
  • Žogice
  • Možna je izposoja loparja v prvem mesecu, ob nakupu loparja pa poskrbim za strokovni nasvet in vam ga ob dogovoru dostavim na vadbo. 
  • Fiksna rezervacija igrišča za celo zimsko sezono, od začetka oktobra 2021 do konca aprila 2022

TERMINI:
Ure imamo na razpolago v popoldanskem času od 15.00 do 20 od ponedeljka do četrtka in od 17 do 20 v petek. Vsi ostali termini od 8.00 do 13.00 ure so odprti za individualne dogovore za skupine ali individualne ure.

PRIJAVE
Prijave bom sprejemal do zapolnitve skupin, vadba pa prične v tednu med 4.10 in 8.10. 2021, glede na izbrani termin.
Pošljite mi prosim mail na dejan@jakisport.si ali me pokličite na gsm 041 377 311.
Z veseljem vam bom odgovoril na vsa vaša vprašanja.
 

Lep pozdrav Dejan Jaki
 
 
 
FEVZ0046.JPG
 
FEVZ0069.JPG
 
FEVZ9670.JPG
 
 
FEVZ9647.JPG
 
FEVZ9541.JPG
 
 
FEVZ0138.JPG
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avtorske pravice Jaki Šport © 2013