Celoletna teniška šola za odrasle

FEVZ9400.JPG

Če si želite trenirati s coachem, ki bo na teniškem terenu še bolj zagnan od vas, ne razmišljajte več. Ob meni bo vaša igra napredovala hitreje, kot ste bili vajeni do sedaj.
Pokličite na 041 377 311.

 
 
TENIŠKA ŠOLA ZA ODRASLE - ZIMSKA SEZONA 2023-24
 
ZIMA 2023/24 JE PRED VRATI. 
PRIPRAVIL SEM VAM 7 MESEČNI PROGRAM, KI OBSEGA 28 TERMINOV.
PROGRAM PRIČENJAMO 2. OKTOBRA 2023 IN KONČAMO 26. APRILA 2024.
 
LOKACIJA VADBE:  Teniški center Šentvid, Bokalova ulica 14, 1000 Ljubljana, vadba poteka v odlično ogrevanih 3 pokritih igriščih, podlaga je pesek.
Z mesecem majem poteka vadba na zunanjih igriščih Teniškega centra Šentvid, kjer je 6 zunanjih igrišč, podlaga je pesek.
 
ZAČETNIKI
Vpisujemo začetnike, ki bi radi dolgoročno vlagali v svoje znanje. Pridobili boste potrebno tehniko, ki vam bo omogočila zadovoljstvo pri igranju in vas zaščitila pred morebitnimi poškodbami, ki jih prinaša napačno udarjanje teniške žogice.
TISTI S PREDZNANJEM
Vpisujemo vse, ki že imate znanje, ob moji pomoči  pa ga boste izpilili in dvignili na višji nivo.
Veliko vas je takih, ki že daljše obdobje niste igrali in bi želeli obnoviti in nadgraditi vaš nivo igre.

Vsak moj trening je zelo personaliziran in usmerjen v dolgoročni razvoj vaše igre. Kar pomeni, da za vsakega od vas oblikujem individualni koncept dela.
Več kot 30 letne bogate trenerske izkušnje ter pedagoška predanost so v tem procesu dodana vrednost za vas.
 
V že obstoječih skupinah imamo nadaljevalne  in izpopolnjevalne skupine, ki se udeležujejo tudi rekreativnih lig, kar je odličen doprinos za hitrejši napredek.
Najboljša  kombinacija dela je 1x tedensko v skupini 2 do 3 udeležencev in 1x tedensko dodatna individualna ura, kjer z vami delam na točno tistih stvareh, ki jih potrebujete.
 
Vabim vas, da se skupaj naučimo igrati tenis. Tenis je trenutno najvarnejši športi, saj je razdalja med tečajnikom in trenerjem velika in ga priporoča tudi Teniška zveza Slovenije in Športna zveza Slovenije.
 

CENA NA OSEBO za 7 mesecev – 3 udeleženci v skupini 810 eur

CENA NA OSEBO za 7 mesecev – 2 udeleženca v skupini 1060 eur

CENA NA OSEBO za 7 mesecev – individualni pristop, cena  je oblikovana glede na dogovor z stranko in upoštevanje njenih želja.
Med 16.30 do 22.00 ure imate možnost fiksnega termina ob točno določeni uri, uro dogovorimo glede na termine, ki so še prosti.
V jutranjih terminih med 8.00 in 13.00 uro pa se lahko dogovorimo za sprotni zakup ure, ki je prilagodljiv vašim časovnim zmožnostim.

Če si želite 1 na 1 ali v skupini delati s coachem, ki bo na teniškem terenu še bolj zagnan od vas, ne razmišljajte o prijavi. Belemu športu sem predan od svojega 8-ga leta. Znanja ne črpam samo iz svoje diplome na Fakulteti za šport, temveč se nenehno strokovno izpopolnjujem.

CENA VKLJUČUJE:

 • Strokovno vodenje pod vodstvom Dejana Jaki, ki je trener tenisa A in diplomirani športni pedagog na Fakulteti za šport
 • Žogice
 • Možna je izposoja loparja v prvem mesecu, ob nakupu loparja pa poskrbim za strokovni nasvet in vam ga ob dogovoru dostavim na vadbo. 
 • Fiksna rezervacija igrišča za celo zimsko sezono, od začetka oktobra 2023 do konca aprila 2024 v popoldanskem času.

TERMINI:
Ure imamo na razpolago v popoldanskem času od 16.30 do 22.00 od ponedeljka do petka. Vsi ostali termini od 8.00 do 13.00 ure so odprti za individualne dogovore za skupine ali individualne ure.

PRIJAVE:
Prijave bom sprejemal do zapolnitve skupin, vadba pa prične v tednu med 2.10 in 6.10. 2023, glede na izbrani termin.
Pošljite mi prosim mail na dejan@jakisport.si ali me pokličite na gsm 041 377 311.
Z veseljem vam bom odgovoril na vsa vaša vprašanja. Če se ne javim, sem na igrišču in vas pokličem nazaj.

Prosim, da ne odlašate in se prijavite čimprej, saj so kapacitete omejene.
V skupinski redni vadbi in individualnih programih je 60 tečajnikov, saj delamo na dolgoročnem razvoju teniške igre, intenziteta vadbe je visoka in vadba raznolika. Če se želite priključiti našemu timu JAKI ŠPORT  in ekipi tečajnikov JAKI TENIS - NEMA PREDAJE, vas bomo zelo veseli :)

Z vsakim novim interesentom se individualno in osebno posvetujem in nardim uvodno plačljivo individualno uro, kjer strokovno ocenim predispozicije in predznanje. Na osnovi te ure potem usklajujem homogene skupine in izdelam urnik. Vsaka skupina je oblikovana homogeno, saj je to edini ključ za hiter in kvaliteten napredek skupine in vsakega posameznika.

V petek 22. septembra 23 od 18.00 do 19.00 bomo tudi organizirali eno uro za brezplačni poskusni trening začetnikov, saj ne uspem z vsemi nardit individualne uvodne ure. Preizkusim vaše sposobnosti, kar je pomembno za sestavo homogenih skupin, kar omogoča hitrejši napredek in dobro počutje tečajnikov..

Lokacija testa bo predvidoma še na zunanjih igriščih Teniškega centra Šentvid, Bokalova ulica 14, 1000 Ljubljana.
V primeru slabega vremena pa na isti lokaciji pod pokritim igriščem.

Lep pozdrav Dejan Jaki
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ŠOLA TENISA ZA ODRASLE - SPOMLADANSKO POLETNA SEZONA 2023

Pomlad 2023 je tukaj.

Vabim vas, da se skupaj naučimo igrati tenis. Tenis je trenutno najvarnejši šport, saj je razdalja med tečajnikom in trenerjem velika in ga priporoča tudi Teniška in Športna zveza Slovenije.

Tečaj pričenjamo z mesecem majem 2023,  že v mesecu aprilu pa bomo izvajali poskusne ure, kjer se spoznate z mano in mojim načinom dela, kjer ocenim vaše znanje.
Na osnovi tega in vaših želja, Vas razporedim v skupino ali se dogovorimo za individualno delo.
Vadbo izvajamo v vsakem vremenu, saj v primeru dežja igramo pod pokritimi igrišči.

 

LOKACIJA ZUNANJE VADBE:  Savsko naselje, Kranjčeva 24, 1000 Ljubljana

ZAČETNIKI
Vpisujemo začetnike, ki bi radi dolgoročno vlagali v svoje znanje. Pridobili boste potrebno tehniko, ki vam bo omogočila zadovoljstvo pri igranju in vas zaščitila pred morebitnimi poškodbami, ki jih prinaša napačno udarjanje teniške žogice.

TISTI S PREDZNANJEM
Vpisujemo vse, ki že imate znanje, ob moji pomoči  pa ga boste izpilili in dvignili na višji nivo.
Veliko vas je takih, ki že daljše obdobje niste igrali in bi želeli obnoviti in nadgraditi vaš nivo igre.

Vsak moj trening je zelo personaliziran in usmerjen v dolgoročni razvoj vaše igre. Kar pomeni, da za vsakega od vas oblikujem individualni koncept dela.
Več kot 30 letne bogate trenerske izkušnje ter pedagoška predanost so v tem procesu dodana vrednost za vas.
 
V že obstoječih skupinah imamo nadaljevalne  in izpopolnjevalne skupine, tako da je možnost vključitve možen za vse nivoje znanja.
Trenirajo tudi tečajniki, ki že tekmujejo v teniških rekreativnih ligah.
Najboljša  kombinacija dela je 1x tedensko v skupini 2 do 3 udeležencev in 1x tedensko dodatna individualna ura, kjer z vami delam na točno tistih stvareh, ki jih potrebujete.
Glavni cilj je dolgoročni napredek, kjer je vsak igralec deležen tehnične in taktične obravnave, ki jo najbolj potrebuje.
 

PROGRAM:

Pripravil sem vam 18 urni tečaj za vse nivoje znanja, ki  bo potekal v mesecih maj, junij, julij, avgust in september 2023 in individualno delo, ki ga usklajujem glede na mojo in vašo razpoložljivost.
V skupinskem delu je predvidenih 18 terminov, saj bo vmes 3 tedne pavze za počitnice. Skupno je v poletnem delu na razpolago 21 tednov.
Izvedejo se vsi termini.  V primeru dežja vadbo izvajamo na pokritem igrišču.


OPCIJSKI TERMINI:
ponedeljek do petek popoldne 15.00 - 16.00, 16.00 DO 17.00, 17.00 DO 18.00, 18.00 DO 19.00 ali 19.00 DO 20.00 ( predhodno uskladimo kaj je razpoložljivo )
ponedeljek do petek zjutraj  7.00 DO 8.00 ali 8.00 DO 9,00 ( predhodno uskladimo kaj je razpoložljivo )
ponedeljek do petek dopoldne 9. do 10.00, 10.00 DO 11.00, 11.00 DO 12.00, 12.00 DO 13.00 ali 13.00 DO 14.00 ( predhodno uskladimo kaj je razpoložljivo )


CENA:
NA OSEBO za 5 mesecev za 2 udeleženca v skupini: 430 EUR
NA OSEBO za 5 mesecev za 3 udeležence v skupini: 340 EUR
NA OSEBO za 5 mesecev za 1 udeleženca - individualna ura - cena se formira glede na dogovor z igralcem/ko in na podlagi njegovih/njenih želja. Imate možnost fiksnega termina ali fleksibilne individualne ure - odvisno od vašega urnika in moje razpoložljivosti. 

Če si želite 1 na 1 ali v skupini delati s coachem, ki bo na teniškem terenu še bolj zagnan od vas, ne razmišljajte o prijavi. Belemu športu sem predan od svojega 8-ga leta. Znanja ne črpam samo iz svoje diplome na Fakulteti za šport, temveč se nenehno strokovno izpopolnjujem. Aktualni termin je jutranji trening, kjer lahko pred službo med 8:00 in 9:00 izvajate trening ali pa si izberete katerikoli drug dopoldanski termin med tednom.  
Ure izvajam v Savskem naselju.
 

CENA VKLJUČUJE:

 • strokovno vodenje tečaja pod vodstvom Dejana Jaki, ki je trener tenisa A in diplomirani športni pedagog
 • žogice
 • če ste začetnik in  nimate loparja, je možna izposoja loparja v prvem mesecu, ob nakupu loparja pa poskrbim za strokovni nasvet in vam ga ob dogovoru izberem in dostavim na vadbo.
 • fiksna rezervacija igrišča za poletno sezono, ki vsebuje 18 terminov v mesecih maj, junij, julij, avgust in september 23
 • v primeru dežja vadba poteka na pokritem igrišču - lokacija Teniški center Soča, Dolgi most, Dolgi most 6a,
 • vadba je izvedena vedno in nikoli ne odpade
   

PRIJAVA:
Prijave bom sprejemal do zapolnitve skupin, vadba pa se bo pričela med 8. in 12. majem 2023 - odvisno od vašega izbranega termina na peščenih igriščih.
Z vsakim novim kandidatom opravim individualno ure, da preizkusim vaše sposobnosti, kar je pomembno za sestavo homogenih skupin, kar omogoča hitrejši napredek in dobro počutje tečajnikov..

Vašo prijavo in dodatna vprašanja pošljite na mail dejan@jakisport.si ali me pokličite na gsm 041 377 311
Z veseljem se vam bom javil in vam posredoval vse potrebne informacije.

LOKACIJA:  Tenis center Savsko naselje, Kranjčeva 24, 1000 Ljubljana

Lep pozdrav Dejan Jaki

 
 
 
 
FEVZ0046.JPG
 
FEVZ0069.JPG
 
FEVZ9670.JPG
 
 
FEVZ9647.JPG
 
FEVZ9541.JPG
 
 
FEVZ0138.JPG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avtorske pravice Jaki Šport © 2013