Družinske igre tenisa

Vpliv staršev pri vzgoji otrok je nenadomestljiv. Na treningih smo trenerji deležni pozornosti otrok za zelo kratek čas. Zato bi želeli, da so starši medij, prek katerih bomo še izboljšali kvaliteto treningov, sodelovanje med trenerjem in igralcem ter med igralci samimi. S skupnimi močmi lahko tenis otrokom še bolj približamo, z njim družino še bolj povežemo in treninge naredimo še bolj zabavne. Zato smo sestavili program "DRUŽINSKE IGRE TENISA", pri katerem bodo na treningih sodelovali tudi starši, bratje, sestre itd. 

Cilj je, da so otroci v stiku s športom v času treningov in tudi izven le-teh. Sestavili smo preproste naloge za otroke in starše, kjer bodo en drugega učili pravilnih tehnik, taktik, gibov, iger... 

Program je sestavljen iz štirih 90 minutnih treningov, pri katerih obravnavamo različne teme, pomembne za učenje in igranje tenisa. Obravnavali bomo teme kot so gibanje, koordinacija, tehnika udarcev, percepcija, taktika, ambidekstrija. Na treningih bomo izvedli veliko vaj, ki so primerne za razvoj vseh pomembnih aspektov v tenisu. 
 
Vabimo vas, da se nam pridružite in se še bolj povežete s svojim otrokom, skupaj pa bomo otrokom tenis še bolj približali. Za termine vas bomo obveščali z opomniki prek SMSov in e-mailov, tako da boste vedno na tekočem, kdaj treningi DITa potekajo. 
 
Veselimo se vašega obiska!

image1.JPG

image2.JPG

 

 

 

 

 

 

 

Avtorske pravice Jaki Šport © 2013