Prijateljski turnir Jaki šport - Šport plus

Objavljeno: 01. 09 .2013
 
V petek, 30.8.2013 je na teniških igriščih v Kosezah spet pokalo. Toda ne samo od udarjanja teniških žogic, temveč tudi od ploskanja z navijaških klopi ob igrišču.

Teniška kluba JAKI ŠPORT in ŠPORT PLUS sta združila moči ter dokazala, da imata v vseh tekmovalnih kategorijah (mini, midi, tenis do 10 ter tenis) kakovosten igralski kader, zato se za slovenski podmladek ni za bati.

Turnir je štel kot prijateljski, na katerem igralci nabirajo kilometrino za uspešnejši vstop v novo sezono 2013/14.

V MINI kategoriji so nastopili igralci: Bruno Zrnič, Lina Jaki, David Kotenko in Marko Čačkov. Največ zmag si je priigral David Kotenko.

V MIDI tenisu so igrali Luka Markovič, Blaž Čopkrajnc, Miha Gerjol, Filip Kordelič, Jaka Jaki in Mark Popovič. Najzaslužnejši, s 15. točkami je bil Jaka Jaki.

Tudi v TENISU DO 10 LET so igralci igrali po round robin sistemu, vsak z vsakim. V 1. skupini Mark Popovič, Teo Kurtagič, Miha Gerjol in Denis Krajnc, v 2. skupini pa Jaka Jaki, Nejc Škorjanc, Mark Konjar in Lovro Tušar. V 1. skupini je na 1. mestu končal Teo Kurtagič, v 2. pa Mark Konjar.

V kategoriji TENIS je bila zasedba najmočnejša: Domen Hrovat, Tara Schönlieb, Liza Kuhelj, Domen Osmanovič, Mark Juvan, Gašper Miklavčič, Matic Rakovec, Maks Kuhelj, Tia Vilar, Sara Ognjanovič, Luka Konjar, Alen Kurtagič in Tilen Potočnik. Zmagovalci skupin so bili: Liza Kuhelj, Matic Rakovec, Sara Ognjanovič in Alen Kurtagič.

 

2013-08-30 14.19.12.jpg

Na fotografiji: udeleženci v tenisu do 10 let

2013-08-30 11.57.39.jpg

Na fotografiji: udeleženci v midi tenisu

photo(1)[1].jpg

Na fotografiji: udeleženci v kategoriji MINI

Avtorske pravice Jaki Šport © 2013