Aktivne športne počitnice - 4. teden

Objavljeno: 28. 07 .2013
 

Za nami je 4.  teden AKTIVNIH ŠPORTNIH POČITNIC v športnem centru Ilirija. V vse programe je bilo vključenih 21 otrok, od tega je z nami cel dan preživelo 13 otrok. Tudi tokrat nam je vreme odlično služilo. Otroci so uživali, se naučili novih teniških vsebin, tekmovali med seboj v Igrah brez meja, kjer so nabirali točke v različnih disciplinah in seveda spoznali mnogo novih prijateljev. Sproščenost se je iz dneva v dan dvigovala in na koncu smo bili vsi skupaj že prava klapa.

Dan je potekal takole: po skupnem ogrevanju je vedno sledil dve urni teniški trening, nato je prišel čas za malico in krajši predah, temu pa so sledile igre brez meja, kjer so otroci tekmovali v različnih disciplinah, se sproščali ob igranju nogometa ali pa le ob sproščenem kramljanju in navezovanju novih prijateljstev.  Ob pol 12h je čas za kosilo za tiste, ki so z nami cel dan oziroma čas za odhod domov za tiste, ki so z nami samo v dopoldanskem času.

Tisti, ki so z nami preživeli tudi popoldanski del, so lahko uživali v igranju bowlinga in v rahlo deževnem raftingu, kar se je izkazalo za zelo zabavno, v sredo pa se noro zabavali na kopališču Laguna. 

Hvala vsem otrokom in trenerjem za uspešen teden, ki smo ga preživeli skupaj in upamo, da se še vidimo prihodnje leto ali pa še letos v kakšnem drugem terminu.

Picture 143.jpg

Picture 140.jpg

Picture 135.jpg

Picture 133.jpg

Picture 132.jpg

Picture 128.jpg

Picture 130.jpg

Picture 124.jpg

Picture 121.jpg

Picture 117.jpg

Avtorske pravice Jaki Šport © 2013