Aktivne počitnice - poročilo 2. tedna

Objavljeno: 13. 07 .2013
 

Za nami je še drugi,  uspešno izveden teden AKTIVNIH ŠPORTNIH POČITNIC v športnem centru Ilirija. V vse programe je bilo vključenih 21 otrok, od tega je z nami cel dan preživelo 16 otrok. Tudi tokrat nam je vreme odlično služilo. Otroci so uživali, se naučili novih teniških vsebin, tekmovali med seboj v Igrah brez meja, kjer so nabirali točke v različnih disciplinah in seveda spoznali mnogo novih prijateljev. Sproščenost se je iz dneva v dan dvigovala in na koncu smo bili vsi skupaj že prava klapa.

  

Dan je potekal nekako takole: po skupnem ogrevanju je vedno sledil dve urni teniški trening, nato je prišel čas za malico in krajši predah, temu pa so sledile igre brez meja, kjer so otroci tekmovali v različnih disciplinah, se sproščali ob igranju nogometa ali pa le ob sproščenem kramljanju in navezovanju novih prijateljstev.  Ob pol 12h je čas za kosilo za tiste, ki so z nami cel dan oziroma čas za odhod domov za tiste, ki so z nami samo v dopoldanskem času.

 

Tudi popoldanske aktivnosti so potekale normalno. V programu A so otroci uživali na bowlingu in raftingu, v programu B izvajali različne športne aktivnosti na klubu, vsi skupaj pa se noro zabavali v sredo na kopališču Laguna.

 

Hvala vsem otrokom in trenerjem za uspešen teden, ki smo ga preživeli skupaj in upamo, da se še vidimo prihodnje leto ali pa še letos v kakšnem drugem terminu.

 

Picture 057[1] copy.jpg

Picture 064[1] copy.jpg

Picture 054[1] copy.jpg

Picture 045[1] copy.jpg

Picture 049[1] copy.jpg

Picture 043[1] copy.jpg

Picture 033[1] copy.jpg

 

 

 

 
Avtorske pravice Jaki Šport © 2013