Aktivne počitnice - poročilo 1. tedna

Objavljeno: 07. 07 .2013
 

Za nami je prvi uspešno izveden teden programa AKTIVNIH ŠPORTNIH POČITNIC v teniškem centru Ilirija. V vse programe je bilo vključenih 23 otrok, nekako polovica je bila z nami cel dan, ostali pa samo v dopoldanskem delu.

Kot ponavadi so prve ure minile v duhu medsebojnega spoznavanja trenerjev in otrok. Po skupnem ogrevanju smo otroke razporedili v primerne skupine za delo na teniškem igrišču. Nekateri otroci so okolje, trenerje in sistem dela poznali še iz prejšnjih let in se vsako leto radi vračajo, za nekatere pa je to prvič in seveda nekaj novega. No, prvotna trema je hitro minila in otroci so kmalu, s pomočjo nas trenerjev, poskrbeli za sproščeno vzdušje.

Dan je potekal nekako takole: po skupnem ogrevanju je vedno sledil dve urni teniški trening, nato je prišel čas za malico in krajši predah, temu pa so sledile igre brez meja, kjer so otroci tekmovali v različnih disciplinah, se sproščali ob igranju nogometa ali pa le ob sproščenem kramljanju in navezovanju novih prijateljstev. Sproščenost se je iz dneva v dan dvigovala, saj se otroci navadijo okolja, trenerjev in drug drugega. Ob pol 12h je čas za kosilo za tiste, ki so z nami cel dan oziroma čas za odhod domov za tiste, ki so z nami samo v dopoldanskem času.

Tudi popoldanske aktivnosti so potekale normalno. V programu A smo bili na bowlingu in raftingu, v programu B izvajali različne športne aktivnosti na klubu, vsi skupaj pa se noro zabavali v sredo na kopališču Laguna.

Hvala vsem otrokom in trenerjem za uspešen teden, ki smo ga preživeli skupaj in upamo, da se še vidimo prihodnje leto ali pa še letos v kakšnem drugem terminu.

 

CAM_0491.JPG
 
CAM_0492.JPG
 
CAM_0499.JPG
 
CAM_0506.JPG
 
Picture 008.jpg
 
Picture 016.jpg
 
Picture 020.jpg
 
Picture 022.jpg
 
Picture 029.jpg
 
 
Avtorske pravice Jaki Šport © 2013