Poročilo z olimpijade in klubskega turnirja

Objavljeno: 30. 01 .2013
 

Prva teniška olimpijada in klubski turnir v letu 2013 sta potekala v soboto, 19.01.2013. Minila sta v znamenju pozitivne energije in navdušenja mladih bodočih teniških igralk in igralcev.

 

Otroci iz vrtcev in šol so nastopili v kategoriji 4. različnih vaj iz sklopa TEHNIKE, TAKTIKE, GIBALNEGA TER MOŠTVENEGA (PSIHOLOŠKEGA) SKLOPA. Vsaka postaja je bistvenega pomena za nadaljnji razvoj posameznega otroka in ga že usmerja v teniško igro.

 

Otroci od 5.-8. leta so igrali MINI klubski turnir, kjer so nekateri nabirali prve igralne izkušnje ob samostojnem odločanju in iskanju rešitev v tekmovalni situaciji. Dobili smo nove klubske prvake.

 

Prav tako so nastopali igralci v MIDI kategoriji. Tukaj so igrali otroci, ki so uvrščeni v višjo starostno kategorijo in so na prehodu v svet tenisa na celem igrišču (velikega tenisa).

 

Izkazali so se tudi igralci kategorije SATELIT, ki igrajo turnirje tega tipa tudi v okviru Teniške Zveze Slovenije.

 

Občinstvo in spremljevalce so navdušili tudi tekmovalci, ki so kljub zasedenosti na svojih tekmovalnih koledarjih pokazali srčnost, borbenost in klubsko pripadnost.

 

Dogodku smo dodali tudi dobrodelno noto. Otroci in njihovi starši so se množično odzvali na stisko treh družin, za katere smo zbirali dobrodelno pomoč. Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste pomagali s prinešenimi stvarmi in finančnim prispevkom. Vsem trem družinam smo zbrano pomoč že osebno dostavili in vsi se iz srca zahvaljujejo za čisto vsako stvar, ki ste jim jo namenili. 

 

ČESTITKE VSEM NASTOPAJOČIM IN SPREMLJEVALCEM! SKUPAJ Z VAMI SE ŽE VESELIMO 2. OLIMPIJADE, KI BO NA SPOREDU V APRILU 2013.

olimpijada 19_01_2013 skupna.jpg

klubski turnir skupna 1.jpg

klubski turnir skupna 2.jpg

DSC05008.JPG

DSC04988.JPG

IMG_1897.JPG

skupno zbrano 1. druzina.jpg

skupno zbrano 3. druzina.jpg

Avtorske pravice Jaki Šport © 2013